torstai 3. syyskuuta 2015

Yhteisen elämän alku

Olin ihan tavallinen kioskin myyjä, parisuhde, yhteinen koti ja elämä. Kaikki oli niin ihanaa. Sitten tapahtui täysi käännös, parisuhde oli loppumassa ja sain tietää että työsopimustani ei jatketa. Kaikki kaatui sillä hetkellä samaan aikaan niskaan, tiesin kyllä parisuhteen ajautuvan karille jonain päivänä. Se oli vain ajan kysymys että kauan enää henkisesti kestää sitä. Oli ihan tavallinen työpäivä, päivä muiden joukossa ja ajatukset aivan muualla päättyvän parisuhteen takia. Päätin näpytellä viestiä ystävälleni että lähdettäisiinkö vähän ulos tanssimaan illalla kun pääsen töistä, saisi ajatukset vähän muualle. Tietenkin hän suostui, onhan hän ystävä joka aina on tukenut ja kuunnellut vaikeina aikoina. Illalla kun pääsin töistä kävin kotona vaihtamassa vaatteet ja vähän laittautumassa, soitin itselleni kyydin ja lähdin kohti ystäväni asuntoa. Matkalla ystäväni soitti että hänen yksi kaveri on viettämässä naapurissa iltaa kavereidensa kanssa, ja on myös lähdössä baariin. Hän ehdotti jos mentäisiin siihen, ettei tarvitse kahdestaan viettää iltaa. Mietin hetken ja suostuin, onhan isommassa porukassa kivempaa istua iltaa. Pääsin ystäväni pihalle ja hän seisoi ala ovella vastassa, mentiin sisälle ja hänen naapurinsa luo. Pääsin sisälle asuntoon ja kuulin miesten ääniä, katsoin nopealla vilkaisulla ympärilleni ja totesin että ei ketään tuttua. Riisuin takkini ja kenkäni ja menin olohuoneeseen, olohuoneessa istui kolme miestä, josta yhteen kiinnitin erityisesti huomiota mietin että "hänet olen jossain nähnyt". Istuessani sohvalla hetken, mies nosti katseensa ja katsoi minua. Hän sanoi "Hei! Sä olet se kioskin myyjä", sillä hetkellä muistin että hän käy usein kioskilla ostamassa westin vihreän, kahvin ja energiajuoman. Mies ajoi sinisellä fiat puntolla jossa oli angel eyes valot, auton erikoisten valojen takia se jäi mieleeni.
Tokasin hänelle takaisin "joo, ja sulla on se punto jossa on angel eyes valot" , mies naurahti ja nyökkäsi. Ilta jatkui normaalisti jutellessa ja nauraessa, ja jossakin vaiheessa iltaa eksyttiinkin sitten baariin.


Noin kuukautta myöhemmin parisuhteeni loppui ja muutin pois, sen kuukauden aikana olimme kerenneet tutustua paremmin "puntomiehen" kanssa. Ystäväni oli ollut yön "puntomiehen" mukana töissä, hän ajaa työkseen rekkaa joten hän oli mennyt istuskelemaan seuraksi. He tulivat aamulla moikkaamaan minua kioskille töiden loputtua, jossa juttelimme niitä näitä. Laitoin myöhemmin "puntomiehelle" viestiä että saisinko myös joku yö mennä hänen mukaansa istumaan rekkaan, hän suostui ja sovimme päivän. Muutamaa päivää myöhemmin menin hänen mukaansa töihin, mulla ei silloin vielä ollut omaa asuntoa joten asuin kavereideni luona. Olimme sopineet että voin työyön jälkeen mennä hänen luokseen nukkumaan, olin siis menossa puolituntemattoman miehen mukaan töihin ja siitä vielä hänen luokseen yöksi. En kuitenkaan tiennyt hänestä paljoa mitään vielä silloin.


Ei mennyt kauaakaan kun ihastuimme toisiimme, ja aloin viettämään viikonloppuni miehen luona. Maaliskuun lopussa mies lähti thaimaaseen kaveriporukan kanssa, siellä he olivat 2 viikkoa. Tuskailtiin molemmat ystäväni kanssa heidän poissaolonsa aikana, reissuun lähti myös ystäväni mies. Sen 2 viikon aikana tajusin kuinka ikävä siinä ajassa miestä tuli, ja kuinka paljon häneen olin ihastunut. Laskimme molemmat ystäväni kanssa päiviä milloin meidän "mörököllit" tulee kotiin ja saadaan mennä kentälle heitä hakemaan. Päivä koitti, molemmilla oli perhosia vatsassa. En ollut pitkään aikaan tuntenut sitä tunnetta että on perhosia vatsassa, se olo oli jotain aivan mahtavaa. En edes muistanut miltä tuntuu olla ihastunut johonkin toiseen, seisoimme terminaalissa ja katselimme porteille että milloin "mörököllit" tulee. Tunsin miten mua alkoi jännittää vaan enemmän kun porteista alkoi kävelemään ihmisiä, sieltä hän tuli. Mun sydän alkoi lyömään lujempaa, ja kehon valtas värinä mua jännitti niin kovin, juoksin ja halasin "mörökölliäni".


Olimme sopineet että lähdemme sinä viikonloppuna kun he tulevat reissusta kaveriporukalla viettämään iltaa ja katsomaan esiintyjää baariin, ilta oli mahtava ja ikimuistoinen sillä aloimme seurustelemaan sinä päivänä.
Muutin parin kuukauden sisällä hänen luokseen asumaan, olin saanut oman asunnon heidän reissun aikana mutta sain tietää että asunto myydään. Näimme parhaaksi vaihtoehdoksi että muutan mieheni luokse, vietin siellä muutenkin suurimman osan ajastani.



Mieheni kertoi jo heti suhteemme alussa että hän oli iskenyt minuun silmänsä jo kun näki minut ekan kerran kioskin kassalla, hän kertoi miten ei koskaan uskaltanut katsoa minua silmiin tai edes minua päin maksaessaan ostoksia. Näin kun ajattelee jälkikäteen niin hän ei kyllä koskaan katsonut edes minua päin, hän katsoi aina alaspäin sanoi mitä halusi, maksoi ja lähti äkkiä pois.

8 kuukautta myöhemmin joulukuussa mieheni varasi meille laivamatkan, hän näytti netistä hytin minkä varasi ja tokaisin vaan että "vau". Hytti oli vielä mahtavampi kun pääsi paikan päälle, päästyämme laivaan kiertelimme ympäriinsä ja käytiin taxfreessä. Ostimme sieltä pientä naposteltavaa hyttiin ja shampanjaa, päästyämme hyttiin mieheni antoi minulle lasit ja avasi pullon. Hän kaatoi meille shampanjaa jonka jälkeen hän kaivoi peiton alta rasian, hän polvistui eteeni ja avasi rasian jossa oli kaksi sormusta. Ja tässä vaiheessa mun on pakko myöntää, en muista miten hän multa kysyi että mennäänkö kihloihin. Menin niin sekaisin siinä vaiheessa kun tajusin mistä oli kyse, purskahdin itkuun enkä meinannu saada sanaa suustani. Sen muistan kun mieheni kysyi että aijonko vastata mitään, tietenkin vastasin kyllä. En osannu edes epäillä että hän aikoo kosia vaikka oli hieno hytti ja kaikkea, ajattelin että hän haluaa vaan hemmotella. 



Nyt ollaan seurusteltu 1,5 vuotta ja joulukuun 12 päivä tulee vuosi siitä kun mentiin kihloihin, yhdessä me eletään ihanaa ja onnellista arkea. Mun elämä on mahtavaa mieheni kanssa, ja tuntuu että olisin maailman onnellisin nainen. Mulla on ihana mörökölli jota rakastan yli kaiken ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteet, kysymykset ja postausideat ovat tervetulleita.
Eikun vaan kommenttia tulemaan :)