perjantai 25. syyskuuta 2015

Tuhinaa, miukumista & rakkautta

Meillä on täällä 4 pientä palleroa jotka tuhisee ihanasti, on pehmeitä kun pumpuli & sulattaa sydämet. Nimittäin kissanpentuja, taisinkin mainita siitä postauksessa jossa kerroin kissoista että Kitty on tiinenä. Tiistai aamuna heräsin siihen kun kuului pientä kissan miukumista, ponnahdin ylös sängystä ja tokasin miehelleni " kuulin kissanpentujen ääniä, kitty on synnyttänyt. " Mietin mielessäni että mistäköhän löydän pennut ja emon, koska pesä minkä olimme tehneet oli tyhjä. Yleensä kissoilla on tapana synnyttää jossain piilossa, ja koska Kitty oli muutamia päiviä aikaisemmin käynyt makoilemassa ja tutkimassa monessa eri "piilopaikassa" niin vaihtoehtoja oli paljon. Pääsin makuuhuoneesta ulos ja kuulin että äänet kuuluivat ylhäältä, joten ei ollut kun yksi vaihtoehto -kissojen raapimispuu.
Kurkkasin raapimispuun alaosassa sijaitsevaan pesään ja sielähän Kitty oli kahden pennun kanssa, siirsimme pennut ja Kittyn niille tarkoitettuun pesään että niille tulisi enemmän tilaa olla. Tuntia myöhemmin pesässä olikin kaikenkaikkiaan 4 pientä poika karvapalloa, innolla odotan minkälainen hulina ja vilinä täällä on kun he hiukan kasvavat ja alkavat juoksentelemaan ympäri asuntoa. Ihana alku aamulle, piristi kummasti sekä minun että mieheni mieltä. Nyt käymme monta kertaa päivässä ihailemassa ja silittelemässä pikkusia, on ne vaan niin ihania pieniä tuhisioita että ei niihin voi olla rakastumatta



2 kommenttia:

  1. Voi miten pieniä ja ihania! ♥ En malttais lähtee minnekään noiden karvapalleroiden luota! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. He ovat kyllä ihania :) niitä vois katsella ja pitää sylissä kyllä päivät pitkät. ♡ nyt ovat vielä suloisempia kun ovat avanneet silmänsä ja ovat hieman liikkuvaisempia. :) pitäisi saada aikaiseksi ottaa kuvia ja lisäillä tänne :)

      Poista

Mielipiteet, kysymykset ja postausideat ovat tervetulleita.
Eikun vaan kommenttia tulemaan :)