keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Karvakamut

Meillä on ollut koira melkein koko sen ajan kun asuin äitini luona, eli olen melkein koko ikäni asunut koiran kanssa. Mommolla ja Mofalla oli kuitenkin paljon kissoja, joten heillä ollessani leikin paljon kissojen kanssa.
Halusin nuorempana kissan ja kinusin äidiltä kissaa, muttä hän ei oikein pitänyt ideasta. Silloin päätin että kun muutan omilleni hankin itselleni kissan.Muutin aika pian sen jälkeen kun täytin 18 vuotta omilleni sen aikaisen poikaystäväni kanssa, hänen äiti oli brittikasvattaja tai siis on edelleen joten häneltä saimme yhden kissan poikaystäväni kanssa. Yhdessä hankimme vielä yhden pennun, kasvatusta varten. Erottuamme poikaystäväni kanssa otin kissat itselleni, ja teen tällä hetkellä yhteistyötä exäni äidin kanssa joten voi sanoa että kasvatan brittikissoja.Myöhemmin hankin itselleni vielä kolmannen kissan. Muuttaessani nykyisen mieheni kanssa yhteen elämääni tuli yksi kissa lisää, sillä hänellä oli yksi maatiaiskissa jo ennestään. Hankimme yhdessä vähän aikaa sitten yhden pennun, oli vain pakko saada pentu vaikka kissoja oli ennestään jo neljä. Nyt elämme arkea viiden kissan ympäröimänä, enkä voisi kuvitellakkaan elämää muunlaisena. 


Tässä esittely meidän viisikosta.



Anfisa, brittiläinen lyhytkarva
Anfisa on 4,5 vuotias tyttöbritti, väriltään hän on kilpikonna. Hän on luonteeltaan tosi temperamenttinen. Kun hän haluaa rapsutuksia ja hellyyttä hän tulee ja pyytää sitä ja on vierellä niin kauan kunnes saa tarpeekseen, muuten hän on aika paljon omissa oloissaan.
Kulta, brittiläinen lyhytkarva
Kulta on 2 vuotias tyttöbritti, väriltään hän on kaneli. Hän on hyvin ujo ja pelokas, melkeinpä pelkästään mammantyttö. Jos tulee vieraita kylään hän piiloutuu heti omiin oloihinsa, välillä hänkin kaipaa rapsutuksia ja tulee usein sänkyyn iltaisin sitä hakemaan.
Eve, brittiläinen lyhytkarva
Eve on meidän vauva, hän täyttää huomenna 6kk. Eve on väriltään beige, hän on hyvin leikkisä ja on aina vierellä vaikka jos katsoo telkkaria. Aamusin varsinkin hänellä on aina halipula, joten hän tulee joko herättämään tai sitten tulee heti syliin kun on herännyt.

Kitty, brittiläinen lyhytkarva

Kitty on 1,5 v tyttö joka on tiinenä tällä hetkellä, väriltään hän on sininen. Kittyllä on maailman ihanin luonne, ja hän on maailman kiltein kissa. Tämä tyttö on myös kova syömään, hänestä kyllä huomaa että on ollut ruoka-aikoina läsnä. Hän on aina valmis ottamaan rapsutuksia vastaan, ja tuleekin melkein aina syliin makoilemaan jos katsoo telkkaria. Kitty tuli mulle vähän niinkun vahingossa, onhan se söpö ei sitä voinut vastustaa !

Tiku, maatiaiskissa

Tiku on meidän vanha herra, Tiku on 8 vuotias. Tiku on oikein sylikissa, tiku rakastaa sylissä oloa. Tiku on meidän talon "pomo", hän puolustaa talon pienempiä kissoja jos tarve vaatii. Tämä herra on oikein täyskymppi luonteensa puolesta !

Siinä oli pieni esittely meidän talon kissoista, voit myös käydä tutustumassa britteihin tästä linkistä. :)


♥: Heidsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteet, kysymykset ja postausideat ovat tervetulleita.
Eikun vaan kommenttia tulemaan :)