tiistai 8. syyskuuta 2015

Tervetuloa syksy

Täällä oli viikonloppuna jokavuotiset syysmarkkinat ja tivoli, niin se kesä vaan meni hujahduksessa. Syysmarkkinat ja tivoli on yleensä ollut mulle se merkki että kesä on ohi ja kohta alkaa lehdet kellastumaan. 
Tavallaan syksy on ihanaa aikaa, ulkona on ihanan värikästä ja pimeinä iltoina saa istua kotona kynttilöiden ja takkatulen ääressä. On myös ihanaa kun voi pukeutua kaikkiin ihaniin kaulahuiveihin, nahkatakkiin, farkkuihin ja saappaisiin. Ehdottomasti suomen parhaat vuodenajat on kesä ja syksy. -Mutta kyllä mä kaikista eniten tykkään kesästä ja lämmöstä. Niinkun varmaan moni muukin.


Käytiin mieheni kanssa Perjantaina ennen mun töihin lähtöä kiertelemässä markkinoilla, mutta eipä sieltä oikein mitään löytynyt. Ainoa mitä sieltä tuli ostettua oli metrilakut, niiden takia melkeinpä sinne lähdettiinkin. Metrilakut on vaan niin parhaita!

Olihan meidän pakko käydä katsastamassa tivolikin, vähän alkoi lapsettaa joten tuli käytyä yhdessä laitteessakin. Nuorempana tykkäs noista laitteista ja pysty juoksemaan monta kertaa peräkkäin hurjissa laitteissa, nyt riitti tuo yksi kerta otti se kyllä sen verran mahanpohjasta. Kyllähän mä edelleenkin tykkään käydä esimerkiksi linnanmäellä hurjissa laitteissa, mutta ei tulisi enään mieleenkään juosta samoissa hurjissa laitteissa montaa kertaa peräkkäin huono olohan siinä tulee. Käytiin siis yhdessä laitteessa jonka jälkeen lähdettiin kotiin ja suuntasin töihin iltavuoroon, viikonloppu meni aikalailla töissä ja kavereiden kanssa.



Vähän lyhyempi postaus tällä kertaa mutta haittaneeko tuo. Jos teillä on jotain postausideoita niin laittakaa ihmeessä kommenttia tulemaan, olis kiva päästä kirjottaa jostakin aiheesta mistä joku haluais tietää enemmän. Viime postauksessa kehuin kuinka ideoita riittää mutta eipäs riittänytkään, heh.

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään sun kissoista ja oon kuullut että joku niistä kävi näyttelyssä. Olis kiva kuulla vähän enemmän miten sinne pääsee, pitääkö osallistua netin kautta ja mistä näkee mikä näyttely on ajankohtainen? Palkintojakin on, miten niitä saa, mitkä kriteerit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy siis ruveta kirjoittelee postausta näyttelystä :p

      Poista

Mielipiteet, kysymykset ja postausideat ovat tervetulleita.
Eikun vaan kommenttia tulemaan :)