maanantai 5. lokakuuta 2015

Toivepostaus: Kissojen värit


Mua pyydettin tekee postaus kissojen väreistä, joten teen postauksen brittien väreistä. Jokaisella kissarodulla on väreille oma nimitys, esimerkiksi harmaan värinen ei ole harmaa nimeltään vaan sininen. Jokaisella sävyllä on myös oma nimi, vaaleanharmaa on lila ja tummanharmaa on sininen. Nämä on tosi vaikeita muistaa, enkä itsekään aina muista kaikkien kissojen värejä.Värejä on tosi paljon, joten kaikkia värejä en luettele koska muuten postauksesta tulee tooosi pitkä, mutta tässä nytten muutama.



- Sininen, tämä on melkeinpä yleisin väri ja myös hyvin suosittu. Moni haluaa sinisen kissan, yleensä sinisillä on myös hyvin paksu turkki.




- Lila, tämä on hieman lämpimämpi harmaa kuin sininen. Vähän niinkuin vaaleenpunaista ja harmaata sekaisin, lila on myös hyvin yleinen ja suosittu väri.



- Beige, tämä väri on hyvin lähellä lilaa. Moni sekoittaakin lilan ja beigen, ne on hyvin helppo sekoittaa toisiinsa koska värit ovat niin samanlaisia. Beige on kuitenkin hieman lilaa vaaleampi ja beigen tunnistaa myös vaaleanpunaisesta nenästä, kun taas lilalla on vaaleanharmaa nenä.



-Kaneli

- Suklaa









- Kanelinaamio, näitä on vain kaksi kappaletta suomessa.Ainakin oli sillon kun pennut meille syntyivät. Joten väri on hyvin harvinainen. Ruskea väri leviää hieman lisää vielä naamassa kasvaessaan.





- Sininaamio


- Kilpikonna




- Musta

Jos haluat katsella lisää värejä voit käydä tarkastelemassa ne täältä. ☺

2 kommenttia:

  1. Mun on pakko kommentoida noita kuvia, tosi hyviä, mutta ärsyttää kun ne ei oo linjassa XD haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei jostain syystä antanu mun laittaa noita linjaan. Kirjotusvaiheessa ne oli linjassa mut sit kun esikatselin ja julkaisin postauksen niin ne pomppas ihan jonnekki muualle :D

      Poista

Mielipiteet, kysymykset ja postausideat ovat tervetulleita.
Eikun vaan kommenttia tulemaan :)