tiistai 12. tammikuuta 2016

Christmas & New year

" Rakas joulupukki, toivon joululahjaksi lunta. Mikä olisikaan parempi joululahja tällä hetkellä kuin se että herää jouluaamuna, ja kun katsoo ikkunasta ulos niin ulkona sataisi lunta ja maa olisi valkea. "

Ainoa asia mitä jouluna toivoin, oli lumi. Emme kuitenkaan saaneet nauttia valkoisesta joulusta, jonka takia joulufiiliskin oli ihan hukassa. Olen aina ollut sitä mieltä että jouluun kuuluu lumi, pieni pakkanen ja hyvä fiilis. Joulu menikin ihan kivasti ja rauhallisesti, olimme mieheni kanssa äitini luona. Lahjojakin tuli hieman, kaikkea hyödyllistä kylläkin onneksi. Minulle kuitenkin tärkeintä joulussa on yhdessäolo minulle tärkeiden ihmisten kanssa ja hyvä ruoka tietenkin, muulla ei oikeestaan ole väliä.


Mun piti kirjoittaa postaus ennen joulua, ja se olikin valmiiksi kirjoitettuna, mutta en kerennytkään saanut aikaiseksi julkaista sitä koskaan joten kirjoitan nytten sitten samaan postaukseen myös uuden vuoden tunnelmia.

Uusi vuosi vaihtui suhteellisen rauhallisissa merkeissä, olimme mieheni kanssa ystäviemme luona, muutama alkoholijuoma, hyvä seura, tinan sulattaminen ja raketit. Koska mulla oli uuden vuodenpäivänä töitä, niin ei voinut mitään kaatokännejä muutenkaan vetästä, olimme jo yhden jälkeen yöllä kotona ja valmiita nukkumaan. Ilta oli mielestäni tosi onnistunut, ja oli mukavaa viettää pitkästä aikaa rauhallisempi uusi vuosi. Odotan tätä vuotta innolla, viime vuosi oli unohtumaton, mutta toivottavasti tästä vuodesta tulee vielä parempi !





Yritän tulevana vuotena löytää vähän enemmän aikaa blogille ja olla aktiivisempi kirjoittaja. Miten teidän joulu ja uusi vuosi meni ? Saitteko mieleisiä joululahjoja ? Teittekö mitään uuden vuodenlupauksia ?


Ps. Päätin vaihtaa vähän ilmettä näin uuden vuoden kunniaksi, olenkin aiemmin kirjoitellut että haluan punaiset hiukset, joten nyt sitten on punaiset hiukset. Tuli jotenkin niin kotoisa olo hiusvärin vaihduttua.Kuvat on vähän huonoja, mutta ehkä vähän saa selvää. Mitäs pidätte ?





Hyvää uuden vuoden alkua teille kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteet, kysymykset ja postausideat ovat tervetulleita.
Eikun vaan kommenttia tulemaan :)